Docent 2019-03-13T20:14:24+00:00

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Marleen Opschoor en mijn eerste kennismaking met yoga was zwangerschapsyoga. Toen heb ik de positieve werking van yoga voor het eerst mogen ervaren. Daarna ben ik yoga blijven beoefenen en mijn toenmalige yogadocent heeft mij aangezet tot het volgen van de opleiding, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben.

Ik heb mijn hatha yoga opleiding voltooid bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. In deze beroepsopleiding heb ik naast de drie basisjaren gekozen voor de specialisatie Chakrapsychologie en Zwangerschapsyoga. Daarnaast heb ik hier de modules Anatomie/Fysiologie, Adem en Ademtherapie, Yantra/Mantra en Ayurvedische beginselen gevolgd. De opleiding tot Yin Yoga docent heb ik voltooid bij Stillnessinyoga in Doorn.

Verder volg ik verschillende bijscholingen om mijzelf te blijven verdiepen in yoga. De Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Het is mooi om een eeuwenoude traditie te mogen doorgeven aan een ieder die hiervoor open staat.

Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige opzet van de yogastudio waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ik geef les vanuit mijn eigen beleving en vanuit mijn hart. Yoga doen we samen!